CORONA OG FØDEVARE­VIRKSOMHEDER

af 24. august 2020

Intet tyder på, at Coronavirus smitter gennem maden, men via dråber fra host og nys fra smittede personer. Derfor er opretholdelse af afstand til andre og god håndhygiejne vigtig i forhold til at hindre smittespredning.

Vask hænder tit og altid ved start af arbejdsproces og ved skift af arbejdsproces. Brug håndsprit men brug af håndsprit må ikke erstatte håndvask. Rengør alle kontaktflader jævnligt. Host eller nys i ærme. Hold afstand.

Fra 18. maj 2020 må caféer og restauranter igen servere mad og drikke for kunder. Før den tid har det været tilladt at have Take Away. Virksomhederne skal følge en række retningslinjer fra myndighederne for at mindske risikoen for spredning af Coronavirus. Både Fødevarestyrelsen og Sundhedsmyndighederne har samlet en del nyttigt informations materiale om Coronavirus.

For mere information se sundhedsstyrelsen.dk

For mere information se fødevarestyrelsen.dk